نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، طی گزارشی، نتایج دادهکاوی آیندهنگر در خصوص سالمندی جمعیت در ایران را بررسی کرد.
عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه سالمندی مهمترین چالش پیش روی کشوراست و بسیار ضروری است مسئولان مربوطه به زیرساخت های مراقبت از سالمندان توجه ویژه داشته باشد،
رئیس فراکسیون سلامت سالمندی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حمایتهای صورت گرفته از سالمندان،گفت: در قالب برنامه هفتم توسعه هم تلاشمان بر این است تا بتوانیم منابع مالی پایدار و نشاندار را برای آنها تعریف کنیم.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر اینکه باید به نیازهای سالمندان توجه شود تا در آینده با انباشت مشکلات حوزه سالمندی مواجه نشویم، تصریح کرد: تعداد متخصصان طب سالمندی متناسب با تعداد سالمندان نیست و در این رابطه کمبود جدی داریم.
محمدعلی محسنی بندپی نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست دریافت خدمات سالمندان توسط سالمندان را ۴ برابر افراد عادی جامعه دانست و گفت: با افزایش سن سالمندی این رقم در جامعه در ۲ دهه آینده به ۱۲ برابر به خواهد رسید.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس، با هشدار نسبت به اینکه بحران سالمندی کشور در بازه زمانی ۱۴۱۰ تا ۱۴۲۰ آغاز خواهد شد، تاکید کرد: برآوردها حاکی از آن است که کشور در سال ۱۴۳۵ با ۳۵ میلیون نفر سالمند روبرو خواهد بود که در صورت عدم برنامهریزی نظام حکمرانی در این زمینه با بحرانهای متعدد در این زمینه مواجه خواهیم شد.
دکتر محسنی بندپی گفت: به طور جدی دنبال اصلاح و اجرا سازی الزامات قانونی حوزه سالمندی هستیم و امیدوارم روزهای بهتری را برای همه مردم و به ویژه سالمندان شاهد باشیم.
رئیس فراکسیون سلامت سالمندان مجلس شورای اسلامی گفت: به طور جدی پیگیریم دارو و بیماری های مختص دوران سالمندی را تحت پوشش بیمه قرار دهیم تا اگر سالمندی مبتلا شد نگران هزینه هایش نباشد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با حضور در آسایشگاه خیریه کهریزک از بخشهای مختلف این مجموعه بازدید کرد .
نشست فراکسیون سلامت سالمندی مجلس به منظور بررسی پیشنهادات دستگاهها برای پیگیری مطالبات سالمندان در قانون برنامه هفتم توسعه برگزار شد.
رئیس دبیرخانه سالمندان کشور درنشست فراکسیون سلامت سالمندی، گفت: بسته ای را در مورد مسائل جمعیت سالمندی و چالش های این حوزه تدوین و آماده کردیم و هفته آینده به فراکسیون ارائه خواهیم کرد؛
در نشست امروز فراکسیون سلامت سالمندی مطرح شد که معیشت و درمان دو مشکل عمده سالمندان است و در سال ۱۴۲۰ دچار بحران سالمندی خواهیم شد و تنها با سیستم دولتی نمی توان مشکلات این حوزه را رفع کرد همچنین۴۵۰ هزار سالمند در کشور نیاز به مراقبت دائمی دارند
در نشست کمیته بهزیستی و توانبخشی کمیسیون بهداشت مجلس مطرح شد که تنها ۷ درصد از سالمندان تحت پوشش بهزیستی هستند و عزمی برای اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت وجود ندارد و مشخص نیست که آیا دولت به اجرای این قانون باور دارد یا خیر بنابراین باید در برنامه هفتم توسعه خلأهای قانونی برنامه ششم را پیشبینی و رفع کنیم.
دوازدهمین جلسه کارگروههای کمیته بهزیستی و توانبخشی کمیسیون بهداشت مجلس با حضور مسئولان مربوطه در این کمیته برگزار شد.
نشست فراکسیون سلامت سالمندی مجلس به منظور بررسی اقدامات و اعتبارات حوزه سلامت سالمندان با حضور مسئولانی از وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی، بیمه سلامت، شورای عالی بیمه سلامت و کارشناسانی از مرکز پژوهشهای مجلس برگزار شد.
رئیس فراکسیون سلامت سالمندان مجلس با بیان اینکه تشکیل این فراکسیون در ۱۰ دوره مجالس گذشته بی سابقه بوده است، گفت: کشورهای توسعه یافته ۸۰ تا ۱۲۰ سال برای برنامهریزی در زمینه رفاه و سلامت سالمندان فرصت داشتند
رئیس فراکسیون سلامت سالمندی مجلس با بیان اینکه نظام حکمرانی خوب باید با درک تغییرات جمعیتی سیاستهای رفاهی و حمایتی جامعی برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان اتخاذ کند تدوین برنامه هفتم توسعه را فرصت مغتنمی برای تهیه بستههای سیاستگذاری و طرح های کلان دانست.
سخنگوی فراکسیون سلامت سالمندان مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس به دنبال مسیری برای حمایت از سالمندانی است که تحت حمایت مادی سازمان و نهاد خاصی نیستند بی شک این موضوع در فراکسیون مربوطه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.