نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یکی از مهمترین راهکارهای آن در حوزه سلامت، افزایش ظرفیت پذیرش در رشتههای مختلف دستیاری پزشکی، البته با افزایش زیرساختها و امکانات است؛
معاون پیشگیری از معلولیتهای مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه از میان جامعه افراد بالای ۶۵ سال حدود ۵ درصد مبتلا به دمانس متوسط و شدید هستند، از تدوین طرح غربالگری اختلالات شناختی (دمانس و آلزایمر) در سالمندان ۶۰ تا ۷۵ ساله خبر داد.
معاون پیشگیری از معلولیتهای مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور از اجرای برنامه پیشگیری و غربالگری اختلالات عصبی_شناختی سالمندان در ۲ استان یزد و قزوین کشور خبر داد.
این رویداد در روز دوشنبه ۳ بهمن ماه با ارائه ۱۰ کسبوکار استارتاپی در حوزه سالمندی و بازنشستگی در مرکز رویدادهای ۱۰۰استارتآپ با حضور سخنرانان و کارشناسان این حوزه برگزار و مباحث مهمی در حوزه سالمندی، بازنشستگی و صنعت طول عمر مطرح شد.
مدیرگروه سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی راههای تقویت حافظه جهت پیشگیری از بیماری آلزایمر در سالمندان را تشریح کرد.
معاون پیشگیری از معلولیتهای مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور از اجرای برنامه پیشگیری، غربالگری اختلالات عصبی شناختی سالمندان به صورت پایلوت در دو استان خبر داد.
تفاهم نامه همکاری فی مابین سازمان بهزیستی کشور و انجمن دمانس و آلزایمر ایران، بعد از ظهر روز چهارشنبه ۳۰ شهریور ماه و به همت مرکز توسعه پیشگیری بهزیستی امضا شد.
بیماری آلزایمر علائمی دارد که با از دست دادن حافظه کوتاه مدت، فراموشی آدرس و نام شروع میشود و به تدریج تا جایی که فرد حتی راه خانه را به یاد نمیآورد پیش میرود.
معاون پیشگیری از معلولیتهای سازمان بهزیستی کشور گفت: در حال برنامهریزیهای اولیه هستیم تا پایان امسال برنامه غربالگری اختلال حافظه (دمانس) را برای افراد ۶۰ تا ۷۵ سال در ۲ استان کشور به صورت آزمایشی اجرا کنیم و درنهایت این برنامه در سراسر کشور اجرا شود.
یک ادیولوژیست (شنوایی سنج) گفت: طبق تحقیقات به اثبات رسیده، سالمندانی که به دلیل کم شنوایی از سمعک استفاده می کنند، نسبت به سایر سالمندانی که درمان کم شنوایی انجام نداده اند و از این وسیله استفاده نمیکنند، خطر ابتلا به زوال عقل، افسردگی و زمین خوردن آنها کمتر است.
آلزایمر یک بیماری مزمن تخریب کننده سلول های عصبی می باشد. این بیماری مغزی، شروعی آرام دارد ولی پیش رونده می باشد. رایج ترین علامت اولیه آن این است که یادآوری اتفاقات اخیر سخت است.
محققان کشور در یک پژوهش مروری به یکی از مهمترین مسائل پیش روی سالمندان اشاره کرده و روشهای غلبه بر آن را بررسی کردهاند. در این تحقیق، عوامل مؤثر بر اختلال شناختی سالمندان مطرح شدهاند.
به گزارش دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور، شاید به نظر برسد که آلزایمر یک بیماری اجتناب ناپذیر است و همه افراد با افزایش سن به آن مبتلا میشوند. به گزارش ایسنا، با این حال دکتر “اوما نایدو”، متخصص روانپزشکی تغذیه و سبک زندگی در بیمارستان عمومی ماساچوست نظر دیگری دارد. او در نشریه انگلیسی “تودی” نوشته است […]
به گزارش روابط عمومی انجمن آلزایمر ایران بنیانگذار انجمن آلزایمر با اشاره به بالا رفتن سن افراد جامعه و شیوع بیماری آلزایمر در بین سالمندان گفت: این طرح در جهت به تعویق انداختن این بیماری و ارائه روش های پیشگیری آن در آینده می باشد که با همکاری سازمان بهزیستی کشور به اجرا درآمده است. […]
مطالعات نشان می دهد که کاهش حس بویایی می تواند یکی از مهمترین نشانه های شروع آلزایمر باشد.
کمبود ویتامین D در افراد مسن ارتباط نزدیکی با تسریع زوال شناختی و اختلال در عملکرد حافظه دارد که از پیامدهای بیماری هایی چون آلزایمر و زوال عقل است.
شرایط مبتلایان به آلزایمر با یکدیگر متفاوت است؛ بعضی از آنها برای ادامه زندگی به دیگران وابستهاند و بعضی دیگر هم حتی میتوانند به تنهایی زندگی کنند ولی به سختی.