خانوادهها نقش موثری در تامین سلامت روانی سالمندان دارند

خبرگزاری شبستان: روانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به مشکلات سالمندان گفت: خانوادهها نقش موثری در تامین سلامت روانی سالمندان دارند.  [divider]  سعید ممتاری امروز(۲۹ مهر) در همایش سلامت روان و سالمندان که در محل سالن همایش های بین المللی روزبه بیمارستان آیت اله موسوی برگزار شد بر ضرورت توجه […]

خبرگزاری شبستان: روانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به مشکلات سالمندان گفت: خانوادهها نقش موثری در تامین سلامت روانی سالمندان دارند.

 [divider]

 سعید ممتاری امروز(۲۹ مهر) در همایش سلامت روان و سالمندان که در محل سالن همایش های بین المللی روزبه بیمارستان آیت اله موسوی برگزار شد بر ضرورت توجه به سلامت سالمندان تاکید کرد و اظهار داشت: خانوادهها نقش بسزایی در تامین سلامت روانی و عاطفی سالمندان ایفا می کنند.

وی با اشاره به اینکه دوران سالمندی به جهت برخی از بیماری ها به دوران سختی برای افراد تبدیل می شود، ادامه داد: خانوادهها با ایجاد محیطی گرم و صمیمی در خانه می توانند بسیاری از این مشکلات را از نظر روحی و روانی برای سالمندان آسان کنند.

این روانپزشک زنجانی به هفته بهداشت روانی نیز اشاره کرد و یادآور شد: سلامت مقوله بسیار مهمی است که در دوران سالمندی از اهمیت بیشتری برخوردار می شود و این مقوله باید در راس امور خانوادهها قرار گیرد.

ممتازی شایع ترین بیماری های دوران کهولت و پیری را آلزایمر و زوال عقل اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: افسردگی یکی دیگر از بیماری هایی است که متاسفانه در بین سالمندان رواج یافته و اثرات روانی مخربی را نیز در پی دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با انتقاد از مصرف مواد مخدر برای تسکین آلام سالمندان از این روش به عنوان یک معضل رایج در بین این قشر یاد کرد و گفت: متاسفانه بسیاری از خانوادهها برای آرام کردن بیماری های سالمند خود به این مواد متمسک می شوند.

وی خواستار حضور سالمندان در فعالیت های اجتماعی شد و گفت: بسیاری از سالمندان منزوی هستند و از حضور در جمع های خانوادگی پرهیز می کنند که این مساله تاثیر بسزایی در افزایش بیماری های روانی آنان دارد.

ممتازی در پایان بر اجرای اقدامات مثمر ثمر برای سالمندان در سطح جامعه از سوی خانوادهها و مسئولان تاکید کرد.