نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
حسامالدین علامه، رئیس سابق دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور با بیان اینکه جنسیت سالمندی در ایران به سمت زنانه شدن حرکت کرده است، اظهار کرد: زنانه شدن سالمندی در ایران مسئله بسیار مهمی است، در سال ۱۳۷۵ به ازای هر ۱۰۰زن سالمند حدود ۱۱۶ سالمند مرد داشتیم، این در حالی است که در سال گذشته یعنی۱۴۰۰، به ازای هر ۱۰۰ زن سالمند ۹۲ مرد سالمند وجود داشته است. با این بیان به عبارتی میتوان گفت جنس سالمندی در ایران زنانه شده است.
رئیس سابق دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور درباره پیامدهای زنانه شدن سالمندی در ایران، خاطرنشان کرد: از آنجایی که دوسوم سالمندان بدون همسر از گروه زنان هستند و وابستگی اقتصادی زنان سالمند بیشتر بوده و از طرفی نیز حضور اجتماعی زنان سالمند در جامعه کمتر است، ما در دهه آینده با پدیده افزایش زنان «سالمند تنها» که دارای مشکلات بیشتری هستند روبرو خواهیم بود و این مدیریت پدیده سالمندی را دشوارتر میکند.
نشست هم اندیشی نمایندگان دستگاه های عضو شورای ملی سالمندان کشور با حداکثری اعضا و نمایندگانی ازوزارت بهداشت،کمیته امداد،سازمان تأمین اجتماعی،وزارت ورزش و جوانان و... صبح امروز در ساختمان ستاد بهزیستی کشور برگزار شد.
رئیس سابق دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور از بروز پدیده افزایش زنان سالمند تنها خبر داد.
پرستار و نگهدار سالمند ضمن اینکه باید دورههای خاصی را گذرانده باشد و یا به اصطلاح از تحصیلات آکادمیک برخوردار باشد، موظف است مانند یک همدم رفتار کرده و مسئولیت پذیر، حساس و محتاط باشد. نظارت بر تغذیه بیمار، توجه به وضعیت بهداشتی فرد، توجه به بهداشت روان و … از وظایف ابتدایی یک پرستار سالمند است
رئیس کمیسیون مسئولیتهای اجتماعی اتاق بازرگانی خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت توجه ویژه به قشر سالمند در جامعه امروز گفت: ایجاد شهرک دوستدار سالمند در مشهد یک ضرورت انکارناپذیر است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه