سالمندان هم مانند تمام افراد برای تقویت روحیه خود به مسافرت نیاز دارند. مسافرت همانطور که برای کودکان نقش سرگرمی و برای جوانها کسب تجربه و لمس هیجان را به دنبال دارد،
اگر از عزیز سالمندی در خانه مراقبت میکنید، تابستان میتواند تا حدودی برایتان چالشبرانگیز باشد. شما باید نسبت به خطرات بالقوه تابستان برای فرد سالمند آگاه باشید و پیش از فرارسیدن ماههای گرم برنامهریزی کنید تا تابستان هم برای شما و هم برای سایر اعضای خانواده مفرح و لذتبخش باشد.
درحالیکه سالمندان ۶۰ ساله و بالاتر بیشتر از سایر افراد در معرض خطر سقوط و افتادن قرار دارند و بیشتر زمین خوردنهای سالمندان در منزل اتفاق میافتد؛ در این راستا به چند نکته برای کاهش آسیبهای دوران سالمندی پرداخته شده است.
درحالیکه حدود ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار سالمند در کشور وجود دارد، حدود ۰.۳ درصد در مراکز اقامتی زندگی میکنند؛ از همین رو توجه به وضعیت مراکز اقامتی شبانهروزی سالمندان یکی از مسائل مهم این حوزه به شمار میرود و در همین زمینه یکی از پرسشهایی که مطرح میشود این است که یک مرکز نگهداری خوب برای سالمندان باید از چه ویژگیهایی برخوردار باشد؟
سالمندان آسیب پذیرین گروه در برابر کرونا هستند، بهترین راه پیشگیری از این بیماری قرار نگرفتن آنها در معرض ویروس کرونا است، خودمراقبتی سالمندان در اپیدمی کرونا و اجتناب از رفتن به مسافرت و برگزاری دورهمیها به خصوص در نوروز ضامن سلامتی آنها خواهد بود.
رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به ضرورت رعایت نکاتی برای سالمندان در ایام نوروز به توجه ویژه به این افراد تاکید کرد.
دژنراسیون ماکولای چشم مربوط به پیری یکی از عوامل اصلی نابینایی در افراد سالمند است. افرادی که دچار این بیماری میشوند به مرور بینایی مرکزی خود را که در رانندگی، مطالعه، و حتی تشخیص چهرهها نقش دارد، از دست میدهند.
مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه، گفت: باید توجه داشت که تغذیهی افراد سالمند متفاوت با افراد حاضر در خانواده نباشد.
فرناز جزءدائمی متخصص تغذیه گفت: کمخونی و کمبود آهن در سالمندان شایع نیست و کمخونی در سالمندان ممکن است به دلیل خونریزی در ارتباط با بیماری، داروها یا کاهش جذب ناشی از داروهای مصرفی دیده شود.
بسیاری از افراد وقتی به دوره میانسالی و پس از آن سالمندی میرسند، تمام فعالیتهای جسمی را کنار میگذارند و ترجیح میدهند آرام و بیحرکت به زندگیشان ادامه دهند.
مشکل خود را به دیگران بگویید و از این موضوع خجالت نکشید چرا که یک موضوع کاملا عادی است.
جراح و متخصص استخوان و مفاصل گفت: پله، چهارزانو و دوزانو نشستن و پیادهروی در سربالایی، سرپایینی و مناطق ناهموار از جمله مواردی است که افراد در میانسالی و سالمندی باید از آن بپرهیزند.
دکتر حمید سهراب پور متخصص بیماری های ریوی با اشاره به شرایط آلودگی هوا در پایتخت در روزهای اخیر اظهار داشت: تبعاً با توجه به شرایط پیش آمده افراد بایستی حتی الامکان از رفت و آمد در سطح شهر خودداری کنند.
جراح و متخصص استخوان و مفاصل گفت: پله، چهارزانو و دوزانو نشستن و پیادهروی در سربالایی، سرپایینی و مناطق ناهموار از جمله مواردی است که افراد در میانسالی و سالمندی باید از آن بپرهیزند.
دانشمندان دانشکده سلامت عومی جان هاپکینز به این نتیجه رسیدند که افرادی که کم می خوابند و یا کیفیت خواب آنها ضعیف است، دارای تصاویر مغزی غیر عادی هستند که نخستین نشانه های ابتلا به بیماری آلزایمر را در خود دارد. [divider] به گزارش مهر، در تحقیقاتی که نتایج آن در مجله انجمن پزشکی آمریکا […]
انتخاب نوع مواد غذایی در برنامه روزانه سالمندان از اهمیت خاصی برخوردار است، زیرا در سنین سالمندی بسیاری از ارگانهای بدن به ویژه سیستم گوارشی حساسیت بالایی دارد.