نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
حسامالدین علامه، رئیس سابق دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور با بیان اینکه جنسیت سالمندی در ایران به سمت زنانه شدن حرکت کرده است، گفت: زنانه شدن سالمندی در ایران مسئله بسیار مهمی است، در سال ۱۳۷۵ به ازای هر ۱۰۰زن سالمند حدود ۱۱۶ سالمند مرد داشتیم، این در حالی است که در سال گذشته یعنی۱۴۰۰، به ازای هر ۱۰۰ زن سالمند ۹۲ مرد سالمند وجود داشته است. با این بیان به عبارتی میتوان گفت جنس سالمندی در ایران زنانه شده است.
رئیس سابق دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور درباره پیامدهای زنانه شدن سالمندی در ایران، توضیح داد: از آنجایی که دوسوم سالمندان بدون همسر از گروه زنان هستند و وابستگی اقتصادی زنان سالمند بیشتر بوده و از طرفی نیز حضور اجتماعی زنان سالمند در جامعه کمتر است، ما در دهه آینده با پدیده افزایش زنان «سالمند تنها» که دارای مشکلات بیشتری هستند روبرو خواهیم بود و این مدیریت پدیده سالمندی را دشوارتر میکند.
رئیس سابق دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: در سال ۱۳۷۵ به ازای هر ۱۰۰زن سالمند حدود ۱۱۶ سالمند مرد داشتیم. اما در سال گذشته یعنی۱۴۰۰ به ازای هر ۱۰۰ زن سالمند، ۹۲ مرد سالمند وجود داشته است که به عبارتی میتوان گفت جنس سالمندی در ایران زنانه شده است.
رییس سابق دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور میگوید: پیشبینی میشود از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۲۱ در مدت ۲۳ سال جمعیت سالمندی کشور دو برابر شده و به ۲۰ درصد برسد.
ماهنامه اینترنتی شمس که تمرکز خود را روی حوزه سالمندان گذاشته است، در تازهترین شماره خود نگاهی به اخبار حوزه سالمندی به ویژه انتصاب رییس جدید دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور داشته است.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس، با هشدار نسبت به اینکه بحران سالمندی کشور در بازه زمانی ۱۴۱۰ تا ۱۴۲۰ آغاز خواهد شد، تاکید کرد: برآوردها حاکی از آن است که کشور در سال ۱۴۳۵ با ۳۵ میلیون نفر سالمند روبرو خواهد بود که در صورت عدم برنامهریزی نظام حکمرانی در این زمینه با بحرانهای متعدد در این زمینه مواجه خواهیم شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه