نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
با پیشرفت بیماری، علائمی مانند مشکلات تکلم، آگاه نبودن به زمان و مکان (به سادگی گم می شوند)، نداشتن انگیزه، نوسان احساسات، نداشتن توان مراقبت از خود و مشکلات رفتاری بروز می کند. با بدتر شدن بیماری فرد، از خانواده و جامعه جدا می شوند. به تدریج عملکرد های مربوط به بدن از بین رفته، سرانجام منجر به مرگ می شود.
با وجود اینکه سرعت پیشروی بیماری می تواند متفاوت باشد، عموما ۹-۳ سال امید به زندگی بعد از تشخیص بیماری در نظر گرفته شده است.
بیماری آلزایمر زمانی اتفاق می افتد که، مقداری غیرطبیعی از پروتئین ها که پلاک نام دارند، در مغز شکل گرفته و سلول های اندام ها را تحت تاثیر قرار می دهد. نتیجه تشکیل پلاک ها، مختل کردن عملکرد و فعالیت شیمیایی عادی مغز بوده که منجر به کاهش معنادار ناقلین عصبی می شود، که نتیجه این اتفاقات کاهش پیشرونده عملکرد مغز می باشد.
تا زمانی که علت بد عمل کردن های پروتئین که در اولین نقطه رخ داده را ندانیم، یعنی علت ابتدایی هنوز خوب درک نشده و موضوع تحقیقات درحال انجام و گمانه زنی ها می باشد
علت بیشتر موارد آلزایمر ناشناخته است، به جز ۵-۱ درصد موارد که تفاوت های ژنتیکی مشخص شده است. فرضیه های متعددی در حال رقابت برای توضیح علت بیماری می باشند.
دقت داشته باشید که همه ما تجربه فراموشی را داشته ایم که مقطعی و زودگذر بوده است. اما اگر دارای ۲ مورد از علائم آلزایمر که در ادامه شرح داده شده است، حتما به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.
در حال حاضر با توجه به ناشناخته بودن عامل به وجود آورنده بیماری آلزایمر، راه پیشگیری دقیقی وجود ندارد. اما بسیاری از راه هایی را برای کاهش ریسک ابتلا بیان نموده اند که شامل موارد زیر می باشد.
به خواب خود و کیفیت آن اهمیت دهید. روش های کنترل استرس را یاد بگیرید.
چنانچه سیگار و… می کشید، هرچه سریعتر درصدد کنار گذاشتن آن باشید.
غذاهای تازه، روغن های سالم (روغن زیتون، روغن کنجد و…)، غذاهای دارای چربی اشباع شده کم مصرف کنید. هم چنین مصرف ویتامین E و امگا ۳ نیز مفید می باشد.
علائم آلزایمر در سالمندان
معاشرت کنید، با دیگران ارتباط بگیرید، با کسانی که دوست دارید و لحظات خوشی با آن ها می گذرانید رفت و آمد کنید.
حتما هر روز ورزش (هر ورزشی که دوست دارید) و پیاده روی انجام دهید.
در آخر اینکه، همان طور که بدن شما نیاز به ورزش دارد، مغز و ذهن شما نیز نیاز به ورزش دارد. سعی کنید بازی های فکری انجام دهید، سعی کنید مدام در حال یادگیری چیزهای جدید باشید، تمرین حفظ کردن انجام دهید. هم چنین کارهایی نظیر خواندن، رقصیدن، بازی هایی نظیر شطرنج، تخته نرد و…، خلق اثر هنری، نواختن موسیقی وکارهایی از این قبیل نیز بسیار مفید می باشند. پیشنهاد میکنیم مقاله راهکارهای سنتی پیشگیری و کنترل آلزایمر ما رانیز بخوانید.
درست است که آلزایمر یک بیماری پیچیده است و مجهولات زیادی دارد، و این که با گذشت زمان وخامت پیدا می کند، اما درمان هایی که برای این بیماری در نظر گرفته شده می توانند علائم را عقب انداخته و به بهبود کیفیت زندگی فرد مبتلا کمک کنند. پس اگر در خود یا اطرافیان خود، متوجه علائمی شدید و به آلزایمر شک کردید، می توانید با دریافت ویزیت آنلاین دکتر مغز و اعصاب ، برای درمان بیماری آلزایمر اقدام نمایید.
جمعیت سالمندان کشورمان روند رو به رشدی گرفته و اگر برای این مهم تدبیری اندیشیده نشود میتوان پیشبینی کرد در آیندهای نه چندان دور ایران به یک کشور سالخورده تبدیل شود.
رادیو شمس گزیده اخبار حوزه سالمندان کاری از پایگاه اطلاعرسانی دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور
در اکثر منابع آماری، ۶۵ سالگی سن سالمندی تعریف شده و میزان جمعیت بالای ۶۵ سال از کل جمعیت یک جامعه شاخص مهمی است که وضعیت سالمندی آن کشور را نشان میدهد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه