مهد کودکی که تغییر کاربری داد و از سالمندان ثبت‌نام کرد

به گزارش دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور، همشهری آنلاین – سیدسروش طباطبایی‌پور: اول اینکه ثبت‌نام کودکان روزبه‌روز در این مهد کودک کمتر شده و دوم اینکه مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها هم مثل بچه‌ها، از محیط شاد مهدکودک، لذت می‌برند و احساس جوانی می‌کنند. بیش‌تر بخوانید: آمارها چه می‌گویند؟ براساس آمارهای رسمی، چین در سال ۲۰۲۳ میلادی، […]

به گزارش دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور،

همشهری آنلاین – سیدسروش طباطبایی‌پور: اول اینکه ثبت‌نام کودکان روزبه‌روز در این مهد کودک کمتر شده و دوم اینکه مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها هم مثل بچه‌ها، از محیط شاد مهدکودک، لذت می‌برند و احساس جوانی می‌کنند.

بیش‌تر بخوانید:

آمارها چه می‌گویند؟

براساس آمارهای رسمی، چین در سال ۲۰۲۳ میلادی، شاهد افزایش قابل‌توجهی در جمعیت سالمندان بود و نزدیک به ۱۷میلیون نفر به افراد بالای ۶۰سال در این کشور اضافه شد. سالمندان چینی حالا و در سال ۲۰۲۴بیش از ۲۰درصد جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند و پیش‌بینی می‌شود این آمار تا سال ۲۰۳۵، نزدیک به یک‌سوم افزایش یابد. به همین نسبت در طول این سال‌ها، رشد تولد در این کشور کاهش یافته و باعث شده در سال گذشته میلادی نزدیک به ۱۵هزار مهدکودک تعطیل شوند.

ایده‌ای مترقی!

پیش‌دبستانی خانم لی در سال ۲۰۰۵تأسیس شد و در طول این مدت، حتی سال‌هایی شده بود که مهدکودک او به ۲۸۰کودک هم خدمت می‌کرد، اما به مرور زمان این آمار کاهش یافت و سال گذشته، مهد کودک او بسته شد. خانم لی گفت: «ما با این تغییر کاربری، از ورشکستگی نجات پیدا کردیم و حالا ۱۰۰دانش‌آموز منظم و حرف‌گوش‌کن داریم؛ البته دانش‌آموزانی با میانگین سنی بالای ۶۰سال!»

خانم لی ادامه داد: «ایده ما کاملا مترقی است و دانش‌آموزان جدید ما برای تحقق رؤیاهایی به اینجا می‌آیند که در کودکی به آنها نرسیده‌اند. در اینجا اعتماد به نفس پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها افزایش می‌یابد.» در این مهدکودک، حالا کلاس‌های موسیقی، مدل‌سازی‌ و دیگر کلاس‌های فرهنگی و ورزشی برای سالمندان تشکیل می‌شود.