سالمندان معتقد، از سلامت روحی و روانی بیشتری برخوردار هستند

افراد سالمندی که اعتقادات مذهبی دارند از سلامت روحی، روانی و جسمی بیشتری نسبت به کسانی که باورهای مذهبی کمتری دارند، بهر ه مند هستند. [divider] معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: سالمندان در جامعه امروز جزء گروه‌های بزرگ اجتماع به حساب می‌آیند. دکتر محمدجعفر صادقی افزود: افراد با پیشرفت علم مدت طولانی‌تری زندگی […]

افراد سالمندی که اعتقادات مذهبی دارند از سلامت روحی، روانی و جسمی بیشتری نسبت به کسانی که باورهای مذهبی کمتری دارند، بهر ه مند هستند.

[divider]

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: سالمندان در جامعه امروز جزء گروه‌های بزرگ اجتماع به حساب می‌آیند.

دکتر محمدجعفر صادقی افزود: افراد با پیشرفت علم مدت طولانی‌تری زندگی کرده و ناگزیر باید با تغییرات پیچیده جسمی، روحی، روانی و اجتماعی که همراه با فرایند پیری حادث می‌شود، سازگار شوند.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: تطابق موفقیت‌آمیز با سالمندی منوط به توانایی شخص برای ادامه و استمرار روش‌های مناسب زندگی در طول حیات، حفظ یک شیوه زندگی فعال و یافتن جانشین‌های مناسب برای فعالیت‌های دوران میان‌سالی است.

دکتر صادقی گفت: سالمندی سرنوشتی است که تمام افراد بشر از هر جنس، نژاد و فرهنگی به آن گرفتار می‌شوند، دورانی که اگر از کیفیت مناسب برخوردار باشد بسیار مطلوب و لذت‌بخش است.

وی ادامه داد: اعمالی از جمله خواندن دعا و نماز، خیرات کردن و رفتن به زیارت در افراد سالمند معتقد سبب آرامش او می‌شود.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: فرد سالمند با جایگزین کردن فعالیت‌های جدید متناسب با سن به جای فعالیت‌های گذشته می‌تواند خلاء بازنشستگی را پر کند.

دکتر صادقی یادآور شد: اشتغال به کارهایی مثل کشاورزی در باغچه و باغ، نویسندگی، پرداختن به صنایع دستی و کارهای هنری حتی کمک به نگهداری از نوه‌ها می‌تواند احساس مفید بودن را در فرد زنده کند.

وی با اشاره به اینکه تغذیه مناسب در دوران سالمندی تاثیر به‌سزایی در وضعیت روحی، روانی و جسمی فرد دارد، بیان داشت: تغذیه صحیح می‌تواند افسردگی را کاهش دهد.