۸٫۳ درصد جمعیت کشور سالمند هستند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور، انوشیروان محسنی بندپی روز یکشنبه در کارگاه تخصصی محیط دوستدار سالمند و شاخص دیده بان سالمندی افزود: پیش بینی می شود ۲۵ درصد جمعیت کشور در سال ۱۴۲۹ سالمند باشند که این رقم برابر با آمار جمعیت زیر ۱۵ سال خواهد بود بنابراین سالمندان گروه […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور، انوشیروان محسنی بندپی روز یکشنبه در کارگاه تخصصی محیط دوستدار سالمند و شاخص دیده بان سالمندی افزود: پیش بینی می شود ۲۵ درصد جمعیت کشور در سال ۱۴۲۹ سالمند باشند که این رقم برابر با آمار جمعیت زیر ۱۵ سال خواهد بود بنابراین سالمندان گروه اجتماعی بزرگی را تشکیل خواهند داد.

وی تصریح کرد: اولین مشکل سالمندان که در یک نگاه کلان نگر که باید به آن توجه شود ساختمان ها و فضای بیرونی است زیرا به طور مثال آلودگی هوا برای سالمندان خوب نیست و اگر هوا آلوده است باید هشدارهای لازم را به موقع به آنان بدهیم.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر حمل و نقل عمومی بایستی مناسب با ناراحتی اسکلتی سالمندان باشد.

رئیس سازمان بهزیستی گفت: برای افراد بالای ۶۰ سال باید امتیازاتی در نظر گرفته شود که این مسایل باید در بودجه سال ۹۵ لحاظ شود.

۲L3A6554

محسنی بندپی با اشاره به اهمیت تکریم اجتماعی سالمندان افزود: سالمندان باید مورد احترام قرار گیرند و در شوراهای مشورتی، کارهای مدنی و هیات های حل اختلاف به کار گرفته شوند.

وی با اشاره به رشد جمعیت شهرنشینی گفت: بیش از هفتاد درصد جمعیت کشور در مناطق شهری زندگی می کنند که بسیاری از آنان در خانه های کوچک مسکن دارند و باید محیط دوستدار سالمند ایجاد شود.

وی با اشاره به وضعیت سالمندان امروز با سالمندان گذشته گفت: سالمندان امروز دارای ظرفیت علمی و کاری هستند و نمی توانیم بگوییم جامعه از این ظرفیت ها بی بهره شود.

رئیس سازمان بهزیستی تصریح کرد: کشورهای پیشرفته ای مانند سوئد و فنلاند نیز در رابطه با سالمندان غفلت کرده اند زیرا شرایط توسعه شرایطی را فراهم کرد که نسبت به سالمندان غفلت جهانی انجام شد که البته غفلت ما بیشتر بوده است.

محسنی بندچی تاکید کرد: مساله سالمندی بایستی در اولویت برنامه ششم توسعه قرار گیرد.