افتتاح ساختمان جدید مرکز روزانه سالمندان بی بی کوچک مهریز

مرکز روزانه سالمندان بی بی کوچک با هدف ارائه خدمات توانبخشی، پزشکی، فیزیوتراپی، روانشناسی، کاردرمانی، آموزشی، رفاهی و … در محله ی عرب مزویراباد مهریز راه اندازی شد. مدیرکل بهزیستی استان یزد در مراسم بهره برداری این مرکز گفت: جایگاه سالمندی در جامعه مشابهت می کند با جایگاه انبیاء در جامعه و این نقش بواسطه […]

مرکز روزانه سالمندان بی بی کوچک با هدف ارائه خدمات توانبخشی، پزشکی، فیزیوتراپی، روانشناسی، کاردرمانی، آموزشی، رفاهی و … در محله ی عرب مزویراباد مهریز راه اندازی شد.

مدیرکل بهزیستی استان یزد در مراسم بهره برداری این مرکز گفت: جایگاه سالمندی در جامعه مشابهت می کند با جایگاه انبیاء در جامعه و این نقش بواسطه نقش است که سالمندان در خدمت به جامعه داشته و دارند.
دکتر جلیل عفتی بر ضرورت تکریم سالمندان در جامعه تاکید کرد و گفت: باید زمینه حضور هرچه بیشتر سالمندان را در جامعه فراهم کنیم.
وی با اشاره به افزایش جمعیت سالمندی در کشور و استان گفت: با توجه به حجم سالمندی که فراروی ماست با امکانات دولتی توان خدمت رسانی وجود دارد و نیاز به مشارکت خیرین در این زمینه است.
مدیرکل بهزیستی استان یزد راه اندازی مرکز روزانه سالمندی بی بی کوچک را نمونه ای از مشارکت خیرین دانست و گفت: این مراکز باعث می شوند که سالمندان بواسطه تنهایی که منشا بسیاری از درد و ناراحتی سالمندان است دیگر تنها نباشند.
وی تعداد سالمندان مهریز را ۶ هزار نفر عنوان کرد و  افزود: گسترش خدمات در سطح محلات مهمترین هدف بهزیستی است چراکه وجود مراکز روزانه سالمندی در سطح محلات باعث حرکت و بیرون آمدن سالمند از خانه و حضور در جامعه می شود.