نکات مهم در پرستاری بیماران سالمند آلزایمری

بیماری آلزایمر در سالمندان بسیار شایع است، به طوری که تخمین زده می‌شود از هر ده نفر سالمند بالای ۶۵ سال، یک نفر به بیماری آلزایمر مبتلا است. به دو طریق می‌توان از سالمندان مبتلا به آلزایمر نگه‌داری کرد، نگهداری از سالمندان در منزل و انتقال سالمند به خانه سالمندان. در مراحل اولیه ابتلا به بیماری […]

بیماری آلزایمر در سالمندان بسیار شایع است، به طوری که تخمین زده می‌شود از هر ده نفر سالمند بالای ۶۵ سال، یک نفر به بیماری آلزایمر مبتلا است. به دو طریق می‌توان از سالمندان مبتلا به آلزایمر نگه‌داری کرد، نگهداری از سالمندان در منزل و انتقال سالمند به خانه سالمندان.

در مراحل اولیه ابتلا به بیماری آلزایمر، بیمار سالمند مبتلا به آلزایمر می‌تواند در خانه و تحت نظر باشد؛ اما از آنجایی که تا کنون هیچ دارویی برای درمان آلزایمر کشف نشده است و داروها تنها به بهبود علائم کمک می‌کنند، بیماری به مراحل بعدی وارد خواهد شد. بعد از ورود بیماری آلزایمر به مراحل میانی، سالمند نیازمند نظارت ۲۴ ساعته است. هرچه بیماری وارد مراحل پیشرفته تر شود، کمک‌های ساعتی الزامی می‌شوند. تصمیم‌گیری برای انتقال سالمند مبتلا به آلزایمر به مراکز مراقبت از سالمندان اصلاً کار ساده‌ای نیست، اما همیشه امکان این وجود ندارد که کمک لازم در خانه فراهم شود.