ساده‌ترین راه تشخیص “آلزایمر” را بشناسید

اکثر افراد در مقاطعی دچار فراموشی می‌شوند اما گر این فراموشی‌ها در افراد بالای ۶۵ سال باشند و تکرار شوند باید جدی گرفته شوند. دکتر هادی معتمدی متخصص اعصاب و روان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ‌افرادی که دچار آلزایمر می‌شوند حافظه‌ی کوتاه‌مدتشان دچار اختلال می‌شود و معمولا حوادث و […]

اکثر افراد در مقاطعی دچار فراموشی می‌شوند اما گر این فراموشی‌ها در افراد بالای ۶۵ سال باشند و تکرار شوند باید جدی گرفته شوند.

دکتر هادی معتمدی متخصص اعصاب و روان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ‌افرادی که دچار آلزایمر می‌شوند حافظه‌ی کوتاه‌مدتشان دچار اختلال می‌شود و معمولا حوادث و اتفاقات اخیر زندگی خود را به خاطر نمی‌آورند و ممکن است سوالی که پنج دقیقه قبل پرسیده است دوباره بپرسد یا در پیدا کردن کلمات دچار مشکل شود و به مرور زمان مشکلات فرد حادتر می‌شود.

212510_760

دکتر معتمدی با بیان اینکه ممکن است افراد بر اثر افسردگی دچار اختلال حافظه‌ای شوند گفت: فردی که بر اثر افسردگی دچار فراموشی شده است خودش قبول دارد که فراموش‌کار شده و از این مسئله رنج می‌برد اما شخصی که دچار آلزایمر است قبول ندارد که مشکل حافظه دارد و از این لحاظ هیچ شکایتی نمی‌کند.

دکتر معتمدی اذعان کرد: مشکلات حافظه چه بر اثر افسردگی ایجاد شده باشد یا بر اثر آلزایمر،‌ قابل درمان است و هر چه زودتر برای درمان آلزایمر اقدام شود “روند تحلیل مغزی” را کندتر کرده و می‌توان سیر بیماری را به تأخیر انداخت.

وی در پایان توصیه کرد: برای اینکه بیماری آلزایمر به طور تخصصی و دقیق تشخیص داده شود باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه کرد.